Aktivitetskalender 2020

21.03.2020: Aktivitetsdag med undervisning i ryttermærke 1 ved Maja Rosenmeyer

24.02.2020: Generalforsamling 2020

- Yderligere information kommer 14 dage før og kan ses her, på facebooksiden og Lokalavisen Lemvig.

22.02.2020: Fastelavns sponsorstævne arrangeret af Maja Raabjerg

- Der kan for elevryttere meldes til under eventtilmelding her på siden. Al information findes ligeledes her under stævneinfo.

- For ryttere udefra kan der tilmeldes via DRF Go!

05.02.2020: Bestyrelsesmøde

- Indkomne forslag til behandling skal være bestyrelsen i hænde senest 10 dage inden på mail rom-rideklub@hotmail.com.

08.01.2020: Sikkerhedskursus med spisning kl. 17.30-20.30 ved Adam Sparlund

- Underviser beriderelev Adam Sparlund Olesen

- Der tages udgangspunkt i klubbens sikkerhedsreglement samt statistik over hyppigt forekommende ulykker, aldersfordeling mv. Debat og oplæg om størst mulig sikkerhed, så ulykker og                               uheld undgås i: Stalden, ridehus eller ridebane, fold, terræn , trailer samt andre relevante steder i forhold til klubben.

- Kurset er obligatorisk for opstaldere i Stald BM og parter på elevheste i Rom Rideklub. Alle klubbens øvrige medlemmer anbefales at deltage.

- Der kan meldes til spisning under events.