Rigtig godt nytår til alle i Rom Rideklub.
Vi håber alle er kommet sikkert ind i 2022, og at vi nu træder ind i et år, hvor vi kan komme til at gøre mere, af det vi holder af.

Vi følger Sundhedstyrelsens anbefalinger og vi ses derfor på onsdag d. 5/1 til årets første ridedag i elevskolen.

Indtil videre er der ikke planlagt aktiviteter/arrangementer i 2022 udover Generalforsamlingen i februar. Grundet personlige omstændigheder bliver der brug for nye kræfter i bestyrelsen. For klubbens videre drift er det vigtigt der findes 4 personer, som har lyst til at drive klubben videre. Tag endelig fat i en af os fra bestyrelsen hvis du vil høre mere om bestyrelsesarbejdet.

Ved symptomer på covid-19– BLIV HJEMME og kom først efter en negativ test. Erdu nærkontakt så bliv hjemme selvom du ikke har symptomer.