Rom Rideklubs Udendørs E -stævne 5/2-2021

1. afd. Af Romcuppen

Vær opmærksom på at klasserne starter fortløbende og det er rytters eget ansvar at være opsadlet, klar og varmet op til starttid. Der kan varmes op på banen mellem dressur og springbane. For elevrytterne anbefaler vi max 15 min opvarmning, da hestene skal gå flere gange. Maja står klar til at hjælpe med spørgsmål og koordinering i stald og ved opvarmning.

For holdridning vil hestene være sadlet op til klassen.

Beregn ca. 2 min pr. start i spring.

Stalden er kun forbeholdt heste der er opstaldet på stedet. Stalden må KUN benyttes til op- og afsadling. Hold afstand, sprit af og bær mundbind, hvis I skal passerer hvor det er svært at holde afstand.

Ryd op efter Jeres heste hvis de "taber noget" på deres vej.

Se endelige startlister med tider ved at klikke HER

Generel info

1. Inviterede klubber: VEST - STR - HOSK

2. DRFs regler er gældende, hvor intet andet er anført.

3. ROM forbeholder sig ret til at aflyse/sammenlægge klasser med færre end 4 tilmeldte.

4. Tilmelding via Roms hjemmeside under eventtilmelding. Husk at lægge den rigtige klasse i kurven. Man skriver navnet på de 3 heste, man ønsker at ride på i rækkefølge i kommentarfeltet, så håber vi at alle får deres ønsker opfyldt, privatryttere skriver blot deres egen hests navn.

Spørg jeres ridelærer hvilke(n) klasse(r) I skal ride.

Der kan meldes i 2 klasser i samme procentklasse fx. både LD1 og LD2, men ikke mere end 2 starter pr. ekvipage/dag.

Alle elevheste med børn går som pony.

Der er mulighed for opråber i LD, trækker i Holdridning og 1 hjælper på banen i spring op til 20 cm dette angives ved tilmelding

5. Stævnet er 1. afd af Romcuppen – i alt 3 afd. hen over året. Mest vindende dressurrytter fra Rom kåres til julestævnet. Højest redet % fra hvert stævne lægges sammen og man modtager vandrepokal og præmie.

6. Der er sidste frameldingsfrist med 100% returret d. 29/4 2021, herefter gives der 0 kr retur ved frameldelse, uanset årsag.

7. Efteranmeldelser er muligt i det omfang tidsplanen tillader det, dobbelt indskud.

8. Hver dressurklasse koster 80kr., spring og holdridning 70 kr. og skal betales ved tilmeldingen – der er + 5 kr i onlinegebyr.

9. Der er rosetter og doteringer eller præmier svarende beløbet hertil. (1 placering/4 startende ryttere), kun rosetter i spring og holdridning.

10. Sekretariatet åbner en time før første klasse starter. Telefon under stævnet 60 22 30 49.

11. Opvarmning foregår udendørs ligesom selve stævnet.

12. Af hensyn til den daglige drift må stalden kun benyttes til opsadling af opstaldede heste.

Senest tilmelding d. 25/4-2021

Som altid mangler vi hjælpende hænder, så kontakt gerne Merete på 60223049 og informer om, hvornår I eller jeres forældre kan hjælpe.

Propositioner/klasser

1. LC 1 + 2 + 3 -A Heste

Dressur: Procentklasse Heste (SVH 0) |

2. LB 1 + 2 + 3 -A Heste